BOERDERIJ MEREVELD

Trouwlocatie

Op zoek naar een gezellige boerderij maar dan wel met eigentijdse uitstraling?
You found it – boerderij Mereveld in Utrecht.
Warme, gezellige sfeer, vriendelijke behulpzame personeel en verrukkelijke keuken – de ingrediĆ«nten voor een perfecte trouwlocatie waar echt aan alles gedacht is.

Oksana & Chris

Oksana & Chris

Bruiloft Fotograaf

Twee gepassioneerde trouwfotografen die ook nog eens leuk kunnen filmen.

Bij Boerderij Mereveld is veel mogelijk: van een intieme sfeervolle receptie tot all-in bruiloft met een knallend feest.

Boerderij Mereveld beschikt over 4 prachtige zalen in charmante trendy design en is daarmee ideaal voor zowel kleine als grote bruiloften, voor zowel zomerse als winterse bruiloften.

Gezellige imposante haardvuur aan bij een winterbruiloft of een frisse aankleding bij een zomerbruiloft – alles is mogelijk bij de boerderij Mereveld. Het maakt niet uit wanneer jullie trouwen – gezelligheid, sfeer en verrukkelijk eten zijn altijd gegarandeerd bij de Boerderij Mereveld.

Keuken

Bij een toplocatie hoort een keuken met culinaire klasse. Veelzijdige heerlijke keuken van Mereveld bestaat uit diverse lekkernijen die uit de streek komen. Hoe tof is dat?
Ook bediening verdient alle complimenten: altijd vriendelijk en vrolijk, beleefd en behulpzaam – ze dragen zeker bij aan een ontspannen gastvrije sfeer.

In 1 woord: fantastisch!
Met een gemiddelde score van 9,0 is boerderij Meergeld oprecht een van de top trouwlocaties van Nederland.Ook wij hadden een eer om meerdere prachtige bruiloften te mogen vastleggen en kunnen met alle zekerheid zeggen – Mereveld staat garant voor professionaliteit, uitstraling en onbezorgd genieten.

Benieuwd naar onze bruiloften in Boerderij Mereveld?