Trouwen in het bos

Ons bruidspaar trouwde op een prachtige plek in het bos op het mooie Landgoed Rhederoord.

Een stijlvol, charmant, chique landgoed, waar iedere kamer een eigen karakter heeft maar ook een prachtige uitzicht heeft op een schitterende valei en sprookjesachtig bos, waar ook hele mooie huwelijksceremonies worden gehouden.

trouwlocaties-twente-rhederoord-004-blog-min
Ik was gewoon… sprakeloos. Trouwen en culinair genieten? Dan is Landgoed Rhederoord the place to be. Met maar liefst 12 ha. aan sprookjesachtige park & bos, 22 kamers voor jullie {VIP} gasten en Kalfsentrecôte 24 uur gemarineerd in kruiden en ras-el-hanout met een zachte dragonjus is Landgoed Rhederoord the place to get married. En dat is wat lieve Anastasia en haar stoere Fabian wilde, gezellig trouwen in stijl met familie en vrienden uit vele landen, om hen heen.

Trouwen in het bos op landgoed rhederoord

One of our friends recommend you as very professional and creative photographers. Your web site looks fantastic and I really like movies which you filmed.
Would you be so kind to advice us about your availability on this day? Please give more information about your Voordeel Trouwpakket.
Our wedding will be in Landgoed Rhederoord (Gelderland).
It will be special day for us, our family and friends from Holland, Russia, France and USA. I hope you will help us to make this day unforgettable.
Thank you very much in advance
Warmest regards, Anastasia

Meisje in het bos voor bruidspaar - trouwen in het bos

Ons bruidspaar trouwde dus daarwerkelijk in het bos, tussen de hoge bomen van Landgoed Rhederoord beloofde zij elkaar eeuwige trouw. Dit was een lang gekoesterde droom van de bruidegom. Al vanaf zijn jeugd kwam hij langs deze plek en dacht, als ik ga trouwen, dan wil ik het hier doen.

Nou dat is dus gelukt.

Trouwen in het bos op Landgoed Rhederoord

Neem gerust eens een kijkje of trouwen in het bos ook mogelijk voor jullie is op Landgoed Rhederoord,